Építkezik vagy felújít?
Javít, vagy szakipari munkát végez?
Állványra vagy létrára van szüksége?
Bérelne vagy vásárolna?

Gurulóállványok és alumínium létrák értékesítése

A Telesis-Net Kft. állvány üzletága a magasban dolgozók számára értékesít gurulóállványokat és létrákat, valamennyi felhasználási területre. Cégünk kínálatát a gyártó KRAUSE Kft. által biztosított magas színvonalú minőség, a biztonságos használat és a könnyű kezelhetőség jellemezi. Termékeink minden felhasználónak megoldást biztosítanak a magasban végzendő munkáikhoz, legyen szó akár ház körüli munkákról, vagy kisebb javításokról (barkácsállványok, szerelőállványok, Corda létrák), szak- és szerelőipari munkákról (ProTec gurulóállványok, Monto létrák), vagy akár nagy magasságban végzendő építőipari munkákról (STABILO gurulóállványok és létrák).
A Telesis-Net Kft. által forgalmazott valamennyi gurulóállvány és létra rendelkezik minőségi tanúsítványokkal, megfelel a legszigorúbb munkavédelmi előírásoknak is, valamint kiemelkedően hosszú gyártói garanciát biztosít hozzájuk a KRAUSE Kft.

Cégünk 1999 óta, mint hivatalos szerződött partner értékesíti a KRAUSE Kft. teljes termékválasztékát. A KRAUSE Kft. anyavállalatát több, mint 100 éve alapították Németországban és ma az ágazat vezető gyártói közé tartozik. A cég jelenleg a világ több pontján foglalkoztat munkatársakat és termékei egész Európában kaphatók.

Gurulóállványok bérbeadása

Az értékesítésen kívül cégünk a saját tulajdonában lévő STABILO10 típusú, profi építőipari gurulóállványokat igen kedvező feltételekkel bérbe is adja. Megfelelő nagyságú raktárkészlettel rendelkezünk ahhoz, hogy még “szezonban” is ki tudjuk szolgálni partnereinket. Telephelyünk könnyen megközelíthető és nem csak cégeket, hanem magánszemélyeket is kiszolgálunk.

Ha a “magasba vágyik”, de nincsen hozzá eszköze, forduljon hozzánk bizalommal, mert nálunk mindent megtalál, ami a “felemelkedéséhez” szükséges.

Engedje meg, hogy felhívjuk figyelmét akciós ajánlatainkra is!