Telesis állvány üzletág – Krause gurulóállványok

Építkezik vagy felújít?
Javít, vagy szakipari munkát végez?
Állványra vagy létrára van szüksége?
Bérelne vagy vásárolna?

Ha gurulóállványt bérelne, illetve gurulóállványt, homlokzati állványt, létrát vásárolna, válassza Ön is a Telesis-Net Kft-t! Csatlakozzon több száz elégedett partnerünkhöz, mert cégünk alacsony állvány bérleti díjaiban, kedvezõ áraiban, rendszeres akcióiban, a figyelmes kiszolgálásban, a rugalmas ügyintézésben nem fog csalódni!

Ha a “magasba vágyik”, de nincsen hozzá eszköze, forduljon hozzánk, mert nálunk mindent megtalál, ami a “felemelkedéséhez” szükséges.

Cégünk 1999 óta, mint hivatalos márkakereskedõ, 2005-tõl pedig, mint hivatalos nagykereskedõ értékesíti a KRAUSE Kft. teljes kínálatát, valamint adja bérbe a saját tulajdonában lévõ STABILO10 típusú gurulóállványokat.

A Telesis-Net Kft. állvány üzletága a magasban dolgozók számára kínál gurulóállványokat és állványrendszereket, valamint létrákat, valamennyi felhasználási területre. Cégünk kínálatát a magas színvonalú minõség, a biztonságos használat és a könnyû kezelhetõség jellemezi. Termékeink minden felhasználónak megoldást biztosítanak a magasban végzendõ munkáikhoz, legyen szó akár ház körüli munkákról (barkács gurulóállványok), kisebb javításokról (szerelõállványok), szak- és szerelõipari munkákról (félprofi gurulóállványok, ipari létrák), vagy akár nagy magasságban végzendõ munkákról (profi, építõipari gurulóállványok, homlokzati állványok).

A Telesis-Net Kft. által forgalmazott valamennyi gurulóállvány és létra rendelkezik minõségi tanúsítványokkal, valamint megfelel a legszigorúbb munkavédelmi elõírásoknak is.

A Telesis-Net Kft. mint márkakereskedõ a gurulóállványok és állvány alkatrészek terén partnerével, a KRAUSE Kft-vel a legkedvezõbb árstruktúrát alakította ki, így jövendõ vásárlói számára a legalacsonyabb árakat, jövendõ gurulóállvány bérlõi számára a legkedvezõbb bérleti díjakat tudja kínálni.

A Telesis-Net Kft. a KRAUSE teljes termékválasztékát értékesíti

  • háztartási alumínium létrák
  • ipari alumínium és mûanyag létrák
  • polclétrák, aknalétrák, tûzlétrák
  • alumínium gurulóállványok<
  • tüzi horganyzott acél homlokzati állvány rendszerek
  • állvány alkatrészek
  • speciális szerkezetek (megrendelésre)

Az értékesítésen kívül cégünk a saját tulajdonában lévõ STABILO10 típusú gurulóállványokat igen kedvezõ feltételekkel bérbe is adja.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .