Cégünk, a Telesis-Net Kft., mint a KRAUSE Kft. nagykereskedelmi partnere, a gyártó valamennyi termékét forgalmazza. A Telesis-Net Kft. által forgalmazott valamennyi állvány, gurulóállvány és létra rendelkezik magyar és nemzetközi minőségi tanúsítványokkal, ÉMI, vagy TÜV minősítéssel, valamint megfelel a legszigorúbb munkavédelmi előírásoknak is.

Homlokzati állvány

A STABILO® tüzi horganyzott acél homlokzati állványrendszer

Gurulóállványok

Barkács gurulóállványok, ClimTec kisállvány, ProTec félprofi gurulóállvány és STABILO profi, építőipari gurulóállvány. Biztonságos, megbízható és egyszerűen építhető alumínium gurulóállványok

Létrák

Speciális alumínium ötvözetből készült, nagy teherbírású, biztonságosan használható létrák otthoni használatra és professzionális, ipari felhasználásra.

Kiegészítők

A fentieken kívül a Telesis-Net Kft. forgalmazza az állványok, gurulóállványok és létrák összes típusának valamennyi kiegészítőjét (bilincsek, kerekek, járólapok, merevítők, keretek stb.) tartozékát és alkatrészét.

Továbbá

A Telesis-Net Kft., mint szerződött, hivatalos nagykereskedő a KRAUSE Kft. teljes termékpalettáját értékesíti, így megrendelésre speciális polclétrákat, aknalétrákat, tűzlétrákat, műanyag létrákat és egyedi szerkezeteket is forgalmaz.

A fentieken kívül a Telesis-Net Kft. a STABILO10 típusú gurulóállványokat bérbe is adja!

Kérjük, tekintse meg katalógusunkat is!

Bővebb információkkal készséggel állunk rendelkezésére!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .